האם הבנתי נכון את דברי הדוקטור

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

14/10/2021 | 22:51 | מאת: ינון

דוקטור תודה על התשובה האם הבנתי נכון את דברי הדוקטור שמוטציה ב IDH1 לבד אינה פרדיקטור עצמאי לתגובה לטמודל אלא רק בנוכחות MGMT שעבר מתילציה ? מה המשמעות של להתחיל את ההקרנות עכשיו ,ורק בהמשך כשיחזור התשובה להוסיף טמודל? האם זה פוגע ביעילות בזה שהטיפול עד התשובה לא ניתן ביחד ? האם זה נכון שיש רק תאור אחד של 11 חולים שנוסה השילוב הזה של קרינה כל מוחית וטמודל .האם זה נכון ? תודה רבה

אני חושבת שהקושי העקרי הוא נפח הקרינה הגדול ופחות השילוב עם טמודל. לדעתי יש הרבה יותר מ 11 חולים שקיבלו טיפול משולב. צריך להחליט מה המינון על פי נתוני המטופל.

מנהל פורום גידולי מוח