גרורות למוח מסרטן שד

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

18/08/2021 | 16:55 | מאת: רבקה

שלום מדובר על סרטן שד טריפל פוזיטיב עם גרורות רבות במוח וגם פיזור לפטומנינגיאלי .המוח כבר הוקרן בקרינה כלל מוחית ב 2017 .האם יש אפשרות לקרינה נוספת והאם טיפול אינטרהתקלי יכול לעזור גם לגרורות ברקמת המוח עצמה ואם כן איזה טיפול ,האם הרצפטין האם כימותרפיה תודה רבה

ניתן לשקול את כל האפשרויות: קרינה חוזרת, טיפול אינטרהטקלי או טיפול סיסטמי, על סמך נתוני המחלה באתרים אחרים בגוף ועל סמך טיפולים שכבר ניתנו.

מנהל פורום גידולי מוח