שאלה לגבי הליכה מחדש

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

10/08/2021 | 19:52 | מאת: יואב

יש לי כמה גידולים קטנים ולא ממאירים ובנוסף עברתי ניתוח מוצלח שלא חייב פיזיותרפיה על פי המנתח. קצת לפני ארוע הניתוח שברתי את הקרסול והוא הבריא אך איני הולך ללא הליכון כי יש לי כאבים אורטופדיים בירך שמאל עקב ניתוח מפרק והשלכותיו. כעט מומלץ לי לעשות ניתוח להחלפת הפרק. האם לאחר ניתוח מוצלח אוכל ללכת ללא תלות במכשיר עזר ?לפני הכל הלכתי עם בעיות שיווי משקל אך ללא כלי עזרץ

אם הסיבה לשימוש בהליכון היא אך ורק כאבים בפרק הירך, כדאי להפנות את השאלה לאורטופד. אם יש סיבות נוספות חשוב להעריך אותן כדי לענות לך על השאלה.

מנהל פורום גידולי מוח