חודש לאחר אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

28/06/2021 | 15:16 | מאת: יפעת

הכל תקין חוץ מ: " נראים שינויי אות בתבנית גירלית בהמיספקה השמאלית כולל גירוס פרה-נצטרלי וגירוס פריאטו-אוקסיפיטלי. כמו כן מוקדמים נקודתיים היפראינסנסיים בסדרות FLAIR/T2 בחומר הלבן בגובה צנטרום סמיאובלה משני הצדדים. מודגמת מנינגיומה פרונטלית ימנית בקוטר 1.5 ס"מ קיימות האדרה מלאה של הסינוסים הדוראליים ללא מוקדי פקקת. בסיכום: 1. אוטמים תת-חריפים בהמיספרה השמאלית. 2. שינויים מיקרואנגיופתיים. 3. מנינגיומה מצחית מימין. מה תוצאה זו אומרת לך? המון תודה על העזרה.

שיש גידול שפיר קטן ושינויים הנובעים מפגיעה וסקולרית. כדאי להתייעץ עם רופא שמכיר את פרטי המטופל.

מנהל פורום גידולי מוח