תופעות אחרי ניתוח להוצאת מנינגיומה

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

10/06/2021 | 21:46 | מאת: שני

לפני כשבועיים בוצע ניתוח להוצאת גידול מנינגיומה. אחרי התאוששות ניכר כי עין שמאל מתקשה להיסגר ורק ממצמצת. בנוסף, יד שמאל ורגל שמאל עם חולשה יחסית. מדגיש כי זה מחמיר בשעות הערב עם עלייה בעייפות. האם זה סימפטום מוכר/נפוץ? האם זהו חלק מההחלמה או אחרת. תודה רבה.

אם זה הופיע לאחר הניתוח מן הסתם זה קשור.כדי להעריך טוב יןותר צריך פרטים על מיקום המנינגיומה ועל הניתוח, הדמיה לאחריו, מאחר ועברו רק שבועיים יש סיכוי טוב לשיפור הסימפטומים בהמשך.

מנהל פורום גידולי מוח