מה הסיכוי להחלמה מאסטרו סיטומה אנאפלסטית דרגה 3 ?

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

31/12/2008 | 12:26 | מאת: מוטי_בארי

מדובר בגידול במוח מסוג מאסטרו סיטומה אנאפלסטית דרגה 3 שלא הוסר במלואו וכרגע הרופא המליץ על טומודל והקרנות ,האם יש סיכוי טוב להעלים את שאריות הגידול ולהאריך שנים או שהסיכויים נמוכים (כמו הסיכויים בגליובסטומה) ?

31/12/2008 | 15:07 | מאת: ד"ר אנדי קנר

מוטי שלום, לגידול מסוג מאסטרו ציטומה אנאפלסטית (III WHO ) הטיפול הכי יעיל שידוע כאד זה קרינה. השילוב עם טמודל לא ברור אבל בעקבות התוצאות בטיפול בגליאובלסטומה נהוג להוסיף טמודל בגידולים דרגה III. התגובה תלוי בהתנהגות הביולוגי של הגידול. בהצלחה בטיפולים. בברכה דר קנר

31/12/2008 | 15:31 | מאת: מוטי_בארי

שאלה נוספת היא מה ז"א "בעקבות התוצאה בטיפול בגליאובלסטומה" ? ,זה אומר שהטיפול יותר יעיל עם הכדורים ? נ.ב - יכול להיות מקרה בו גידול מורכב מחציתו מאסטרוציטומה ומחציתו מאוליגודנדרוגליומה ? תודה מראש ,מוטי

מנהל פורום גידולי מוח