כאב ראש חזק שמופיעה באופן פתאומי

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

21/05/2021 | 19:03 | מאת: אנה

שלום רב,אני בת 34 .בריאה בדרך כלל.כבר כמה ימים לקראת שעות הערב מרגישה כאב חד בצד שמאל בראש..הכאב ממש חזק ואחרי כמה דקות משתחרר ועדיין מורגש כאב קל בכל הראש . אני מאוד חרדתית וביצעתי בעברי 2 ct ראש ו2 mri מוח שיצאו תקינים..עכשיו אני בפחדים שאולי בגלל הקרינה של הct שעשיתי נהיה לי גידול בראש חס וחלילה..דבר נוסף יש לי בזמן אחרון סחרחורת גם . האם הכאב שהוא חד וחזק יכול להצביע על גידול?מה עלי לעשות על מנת לשלולל..יש לי תור לנומורולוג רק עוד חודש ואני מאוד לחוצה. תודה רבה

לא משוכנעת שהאבחנה שניתנה על ידי הסטודנט נכונה, אבל מסכימה איתו ש2-3 בדיקות CT לא גורמות לגידול מוחי. מציעה שתפני לרופא שיתייחס למכלול תלונותיך- הכאבים והחרדה, יבין איתך למה עשית כבר את כל בדיקות ההדמיה וינסה לעזור לך.

מנהל פורום גידולי מוח