בת 90 עם סרטן שד וגרורה במוח

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

30/03/2021 | 00:07 | מאת: שואלת

אימי בת 90 סיעודית, עברה פרכוסים שבעקבותיהם בבדיקת סיטי נמצא גרורה במוח שמקורה בסרטן השד ובצקת שגרמה חה לתרדמת. היא בתרדמת כבר 5 ימים, עיניים עצומות ללא שום תגובה לגירוי כלשהו. מאושפזת בבית חולים. בגיל שלה ובמצבה הוחלט על טיפול פליאטיבי בלבד להקלה על סבל ועל גודל הבצקת. מה הסבירות שהיא תתעורר? כמה זמן ניתן להעריך שנשאר לה לחיות בגילה ובמצבה עם סרטן גרורתי כמתואר?

מצטערת לשמוע. קשה לתת הערכה מדוייקת מבלי לראות את המטופלת והצילומים, ולדעת איזה תרופות היא מקבלת. בהערכה מאד גסה, זה יכול לנוע בין ימים לחודשים.

מנהל פורום גידולי מוח