האם זה עובר בתורשה גידולים במוח ?

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

24/03/2021 | 17:45 | מאת: שאלה

לאחי יש 2 גידולים שפירים במוח עבר טיפול לעצירת הגידול בתל השומר. אני עברתי כריתת המנגיומיה מעצם פרונטלית שמאלית של המוח עקב כאבי ראש לפני מספר שנים. שנינו נמצאים במעקב נורוכירוגי אני בהדסה ואחי בתל השומר האם זה גן של שני אחים? האם גידול שפיר עובר בגנים או רק ממאיר שלא נדע? האם יש דבר כזה גן נורוכירוגי בבית?

אין "גן נוירוכירורגי" ובד"כ גידולי מוח אינם תורשתיים. לא כתבת בני כמה אתם, האם נחשפתם בעבר לקרינה? במקרה של חשש, ניתן לפנות ליעוץ גנטי.

מנהל פורום גידולי מוח