נימולים בכפות ידיים בצורה מוזרה

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

02/02/2021 | 10:19 | מאת: רונית

חודשיים נרדמות לי אצבעות הידיים בצורה מוזרה רק בשינה! לפעמים 3 אצבעות ראשונות ולפעמים קמיצה וזרת גם קרה ששני הידיים במגביל זה מלווה לאחרונה בחרדות וסטרס והתחלתי לטפל בפריזמה כל הבדיקות תקינות Emg פעמיים Mri עמוד שדרה צווארי נוירולוגים מומחים שראו אותי אולטרסאונד שורש כף יד אפילו ביופסיה של הסיבים הדקים עשיתי הכל תקין לחלוטין מה זה יכול להיות ? זה קןרה רק בשינה האם להתעקש על mri ראש ?

הסיכוי שתימצא תשובה בבדיקת MRI מוח הוא קלוש ביותר.

03/02/2021 | 10:45 | מאת: רונית

אז מה דעתך ? באמת יכול להיות חרדה ? או כמו שהאורתופד נחוש שזה מתח שרירים תפוסים כאבים בצוואר ושינה לא טובה ?

תבדקי את הקשר בין תלונותייך ותנוחת השינה.

15/02/2021 | 12:17 | מאת: רונית

הספקתי לעשות mri עדיין אין תשובה אך לפי הדיסק כרגע לא עלה ממצא חריג אך אשמח לשאול אותך למרות כל הבדיקות התקינות יצא בבדיקות הדם copper נחושת גבוה בדם 222 למרות שאני נוטלת גלולות שללתי עם רופאת עיניים וילסון ותפקודי כבד בבדיקות דם כרגע תקינותיש משמעות לבדיקה ? קשר לנימולים ? מה את מציעה ?

מנהל פורום גידולי מוח