Mri מח...............

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

17/01/2021 | 11:25 | מאת: דודו

שלום רב, לאחר ct ע חד שדרה הפנו אותי ל mri מח עקב ממצא ב ct ואני גם תקופה של כמה חודשים עם כאבי ראש חזקים. הנה התוצאות: סיבת ההפניה: בשולי בדיקת CT של עמוד שדרה צווארי דווח ממצא לוצנטי בעצם אוקסיפיטלית. 1 .אין בידי בדיקות קודמות להשוואה או להתייחסות מועילה אחרת. 2 .מוקד לוצנטי קטן בעצם האוקסיפיטלית, מעט משמאל לאמצע, ללא האדרה וללא ביטוי הפרדנסי בדיפוזיה. יתכן ציסטה גרמית או מסיבות אחרות, קרוב לוודאי ממצא מקרי. 3 .מוקד לא ספציפי קטן או שניים בחומר לבן סוב קורטיקלי. פרט לכך אין מה לציין. האם יש מקום לדאגה?? מה הממצאים אומרים?

כפי שכתוב בתשובה, הממצאים אינם ספציפיים. כדי לקבל תשובה טובה יותר כדאי להתייחס לגילך, מצבך הבריאותי, מחלות רקע אם יש.

מנהל פורום גידולי מוח