ממצא קליני בצד הימין של הראש

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

11/08/2020 | 01:00 | מאת: אלטורי סארה

שלום... עשיתי צילום ct בסיכום נרשם בדיקת שמיעה נרשם ליקוי מימין 35/5SRT דסקלרי נרשם חשד קליני סביר S.O.l רטרוקכליארי מה זה אומר ואם מסוכן? האם צילום MRi יתן פענוח יותר ברור... אזו התמחות רופאית עדיף לפנות אחרי שסימתי ביקור אצל א.א.ג ולא תרם לתמונה ברורה תודה אשמח לקבל תשובה בהקדם

לא סביר כי בפענוח ה CT נרשם: "בדיקת שמיעה נרשם ליקוי מימין 35/5SRT דסקלרי נרשם חשד קליני סביר S.O.l רטרוקכליארי" תפריד בבקשה בין התשובות כדי שאוכל להתייחס אליהן.

11/08/2020 | 21:36 | מאת: אלטורי סארה

שליחה בבדיקת שמיעה נרשם את תוצאת הבדיקה באוזן ימין.. בצילום ct נרשם חשד ללמצא קליני s.o.l רטורקוכליארי הבדיקה נעשתה עקב כאבי ראש משנתים... מה זה אומר? ואם אפשר המלצות להמשך בירור. תודה

המלצות להמשך בירור לא ניתנות במסגרת הפורום. רק על סמך ייעוץ פרטני.

מנהל פורום גידולי מוח