מעקב אחרי תהליך תופס מקום

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

18/06/2020 | 10:12 | מאת: סרגי

היי אני רוצה לדעת בבקשה מה הבדל בין גידול שעובר האדרה ובין גידול שלא עובר... ? ב 2 mri הראשונים היה רשום תהליך תופס מקום עם הדארה קלושה ושרופא המטפל ראה את הצילומים אמר לי שאינו רואה האדרה בכלל !! ובאמת שבmri השלישי והאחרון שעשיתי היה רשום את אותו תהליך תופס מקום אבל ללא האדרה כמו שהרופא הניוכוריג טען !!! אז אני רק רוצה לדעת מה משמעות אם זה עובר האדרה ואם לא ... זה טוב או לא טוב ? או שאין לזה כל כך משמעות

האדרה בד"כ מעידה על אופי התהליך כפי שבא לידי ביטוי בחדירות כלי הדם. לרוב, (אך לא תמיד) האדרה מעידה על גידול יותר אגרסיבי.

מנהל פורום גידולי מוח