כאב ראש כבר תקופה של שנה + ולאחרונה נפיחות בראש בצד שמאל

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

25/01/2020 | 10:59 | מאת: יונתן

כבר תקופה של שנה+ הראש שלי כאב הלכתי כמה פעמים לרופא המשפחה פעם אחת נתן לי הפנייה ל c.t אך בסוף הכאבי ראש נרגעו אז הרופא אמר שזה כנראה מצינון. לאחרונה בלי שקיבלתי מכה הראש שלי בצד שמאל טיפה התנפח ושאני נוגע במקום זה כואב כאילו קיבלתי מכה. השאלה אם יכול להיות שזה גידול? או שזה יכול להיות כאב ראש שנובע מימשהו אחר?

הפורום מנסה לתת מידע קונקרטי ולא לעסוק בהשערות. אם יש לך חששות כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל

מנהל פורום גידולי מוח