אישונים לא זהים-חשש לגידול

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

30/07/2019 | 16:56 | מאת: אנונימי

אהלן אני בן 18, בנובמבר 2018 חטפתי כדור טניס בעין שמאל והרופאה ראתה שאישון שמאל גדול בכמילימטר, עם הזמן לדעתי ההבדל ביניהם הצטמצם, אך אני לא בטוח ששינוי בגודל האישון קשור למכה בדרך כלל אישון שמאל גדול יותר (לאחר המכה שמתי לב יכול להיות שגם לפני) אך לעיתים קרובות אישון ימין גדול יותר ולא מצאתי קורלציה לאור בחדר האם סביר שמדובר בגידול בראש ? שכן כל פעם אישון אחר גדול מהשני כמו כן אני שם לב לאחרונה לשינויים במצבי הנפשי, יותר זועם ומגיב בהתפרצות ופחות בשליטה עצמית, אבל אני יכול לקשור את זה לסיבות אחרות תודה מראש

30/07/2019 | 16:59 | מאת: אנונימי

אני אשמח להוסיף ששמתי לב לאחרונה (שוב יכול להיות שגם קודם) שאני שומע טוב פחות באוזן ימין -אם יש קשר בין הדברים

אין טעם בהשערה שלא על בסיס נתונים. התופעות שאתה מתאר מאד לא ספציפיות.

מנהל פורום גידולי מוח