ציסטה פניאלית משהו נוסף.....

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

23/07/2019 | 18:30 | מאת: נועה

דר' תודה על התשובות אבל עדיין לא הבנתי מה פירוש הציסטה הזאת הנוירולוג אומר שזה ממצא חסר משמעותי הביט גם בצילומים ושיתכן שנולדתי עם זה אני בת 45 היום .אולי סתם מנסה להרגיע אותי כי אני חרדתית מאודדד מאז אני לא רגועה וכל היום מתעסקת לצערי סביב זה נתן לי לבצע mri למעקב עוד חצי שנה האם יש סיכוי שזה יכול להיות גידול ??

קשה לי להאמין שהרופא אומר לך שזה חסר משמעות רק בגלל שאת חרדתית. הוא מפנה אותך לבדיקה בעוד חצי שנה כדי לשלול כל אפשרות אחרות. לדעתי הוא נוהג במקצועיות ואחריות.

מנהל פורום גידולי מוח