סיצטה פינאלית בבדיקת mri .......

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

21/07/2019 | 22:43 | מאת: נועה

שלום רב לאחר כאבי ראש של מס' חודשים ובינתיים חלפו ביצעתי mri בבדיקה נמצא ציסטה פינאלית בגודל 7 מ''מ האם יש קשר בין זה לבין כאבי הראש ומה עושים עם הציסטה? האם זה יכול להיות גידול ? לחוצהההה

לא ניתן לענות מבלי לראות את הצילומים, בהחלט ייתכן שמדובר בממצא אקראי חסר חשיבות, אבל כדאי להתייעץ עם נוירוכירורג.

23/07/2019 | 15:14 | מאת: נועה

הייתי אצל נוירולוג שהביט בצילומים ואמר כי זה חסר משמעות האם עליי להתייעץ גם עם נוירוכולג? עדיין לא רגועה

מנהל פורום גידולי מוח