אולגוגלדיומה דרגה2 טיפול

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

07/01/2019 | 19:08 | מאת: דן

שלום רב, אמא שלי בת 61 ואובחן אצלה הגידול בדרגה שנייה. היא מטופלת בטמודל 290 מ"ג וזה המחזור השני רציתי לשאול מה האם מעלים עוד את המינון כי היא התחילה עם 200 מ"ג האם כל מחזור יש עלייה במינון? ומה המינון המקסימלי? בנוסף רציתי לשמוע את דעתך לגבי קנאביס רפואי האם נותנים אותו כטיפול או רק אם הכל לא עזר ? והאם הוא מועיל בגידולי מוח תודה רבה.

דן שלום,מינון הטמודל נקבע על פי שטח הגוף שמחושב על סמך הגובה והמשקל. במחזור הראשון נותנים 75% מהמינון הרצוי כדי להעריך את תגובת הגוף. החל מהמחזור השני המינון הוא קבוע בתנאי כמובן שאין תופעות לואי המחייבות שינוי. לגבי הקנביס, במסגרת הרפואה הקונבנציונלית- המוכחת, הוא ניתן לשיפור סימפטומים אם ישנם.

מנהל פורום גידולי מוח