בבקשה עזרתך.משותקת מאימה

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

06/08/2018 | 00:48 | מאת: מתה מפחד

אני סובלת מסינוסיטיס ובעיות במפרק לסתכרקע . בחודשיים האחרונים כאבים בעצמות מעל העיניים וכמו לחץ בעיניים.כאב במפרק הלסתשמקרין על העין ועלהאוזן והצוואר.ממוקד בצד שמאל.בא והולך. מרוב כאב הלכתי לפיזיוטרפיסט שעשה לי טיפול חזק בצוואר. מאותו טיפול יש לי בחילןת.כאבים בכל הפנים.כאבים במפרק ובאוזן בצד,השני והרגשה כללית רעה. המטפל טוען שזאתבעיה קשה בעמוד שדרה  צווארי.התחלתי לפחד שישלי גידול מוחי כל הפנים והראש לוחצים לי.תחושה לא נעימה בגאון באוזניים ובפנים ןכמו בחילה. לא יודעת מה לעשות.משותקת מפחד. זה נשמע מאפיין של גידול מוחי??

אם יש לך שאלות קונקרטיות בקשר לגידולי מוח אוכל לסייע. ממה שאת כותבת החשד הוא לא גבוה, נראה שהבעיה נבעת מסיבות אחרות. מציעה שתתייעצי עם רופא המשפחה.

מנהל פורום גידולי מוח