mri צוואר עם מימצא במוח

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

10/11/2017 | 18:33 | מאת: רז

בן 40. לא סובל כאבי ראש ולא סחרחורות. הבירור היה על מיתרי הקול. אבל בתוצאות mri נאמר: "בשולי הבדיקה, מוקד קורטיקלי קטן מוחי באותות הנוזל בגירוס טמפורלי תחתון. קיימת אפשרות של תהליך נאופלסטי ראשוני מדרגה נמוכה כגון dnet". אציין שבבדיקת סי.טי שבוצעה קודם לא נמצא דבר. מה משמעות המימצא. ? ל ציין שבגיל שנה היה לי willms tumur וכריתת כליה. אודה על ההתייחסות. בברכה רז

DNET הוא גידול או ממצא שפיר שבמקרים רבים לא מחייב כל טיפול, מנוסח השאלה נראה לי כי הבדיקה לא היתה מכונת למוח. מציעה להשלים בירור עם MRI מוח ואז להתייעץ עם נוירוכירורג/נוירואונקולוג.

מנהל פורום גידולי מוח