אסטרוציטומה אנאפלסטית

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

23/08/2017 | 19:01 | מאת: יוסף

אני צריך עזרה בפענוח תוצאות m.r.i ממצאים:מצב לאחר ניתוח רסנטי נוסף באזור פריאטלי אחורי מצד שמאל.מודגם החלל הניתוחי עובר האדרה עם ג'לפואם,מוקדי דמם בתוכו ונקז באזור המגיע עד לאזור החלל הניתוחי.עדיין שינויים היפראנטנסים בסמוך באספקט הפריאטלי מצד שמאל מגיעים עד לשולי החדר הצדדי משמאל בסמוך לקרן העורפית עם סמני לחץ.סטיה קלה מינימלית של קו האמצע.לא הודגם ממצא מוקדי נוסף.אין עדות לדיפוזיה רסטריקטיבית.קולקציה קטנה ועיבוי דורלי במיטת הניתוח וכן שינויים היפראנטנסים לפני ואחרי הזרקת ח.נ. מתאימים לדמם במיטת הניתוח

יש ברשום פירוט של שינויים אחרי ניתוח שכנראה בוצע לפני זמן קצר, לפי הכתוב, לא נראה גידול.

מנהל פורום גידולי מוח