תוספת להודעה הקודמת.ממצא על היפופיזה

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

03/08/2017 | 21:58 | מאת: דינה

שלום,דוקטור!תודה על תשובתך. בעבר לא נעשה בירור לרמת פרולקטין גבוהה.רופא המשפחה אמר שהרמה של 2300 זה כלום ואין צורך בבירור נוסף-פשוט להפסיק את הטיפול במודאל. כרגע קיבלתי את התוצאה של הפרולקטין והיא175.אני מבינה שלפי הערך הזה לא מדובר בממצא שמייצרת פרולקטין וזה מפחיד אותי עוד יותר,כי קראתי שהממצאים שמעוררים את יצירת הפרולקטין פחות בעיתיים וניתנים לטיפול תרופתי יחסית לשאר הממצאים... האם אני הבנתי נכון? תודה רבה. דינה

דינה שלום זה נכון שניתן להשפיע תרופתית על תהליכים שמפרישים פרולקטין. יחד עם זאת הממצא שאת מתארת הוא קטן ואינו משפיע על הסביבה ויתכן שמעקב בלבד יספיק. שוב, מציעה שתתיעצי עם אנדוקרינולוג.

מנהל פורום גידולי מוח