שיטת אימונתרפיה וטיפולים נוספים

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

04/07/2017 | 09:42 | מאת: לולה

רציתי לדעת קצת על שיטת אימונטרפיה לגידולי מוח. האם אפשר להיות מטופל בה ואיפה? לרוב הטיפולים בבתי החולים הם מאוד שמרניים. איפה אפשר למצוא טיפולים שהם יותר פורצי גבולות כמובן במטרה להציל חיים

בשלב זה האימונותרפיה אינה מהווה טיפול סטנדרטי בגידולי מוח. אפשר לברר האם ניתן להצטרף למחקר קיים- למיטב ידיעתי באיכילוב ביילינסון ורמב"ם יש עכשיו מחקרים עם תרופות אימונותרפיות, ניתן לברר האם ניתן להצטרף אליהם, בהתאם לאבחנה ונתוני הכללה.

מנהל פורום גידולי מוח