כאב ראש ללא עזרה ממשכך

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

25/02/2017 | 08:36 | מאת: כאב ראש בדרגה 10+ מתוך 10

שלום, בעלי מזה 5 ימים סובל כאב ראש בדרגה מאוד גבוהה. כאב שאף פעם לא חווה. שום משכך כבר לא עוזר. התחיל בהמלצת רופא אוגמנטין בטענה לסינוסיטיס, לאחר 4 ימים ללא השפעה הוחלף לזינט עם הפניה למיון, במיון נשלל סינוסיטיס ע"י א.א.ג , סיטי וניקור מותני תקני ,שוחרר לביתו. מה זה יכול להיות? אני בלחץ? היום בבוקר שוב כאב ראש בלתי נסבל וזה כבר היום השישי ברצף. הצילוו

אם כאב הראש כל כך חזק ולא מוכר, יש לחזור מיידית לבדיקה רפואית חוזרת.

מנהל פורום גידולי מוח