אוטמים קטנים

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

03/12/2008 | 19:51 | מאת: נ

שלום רב, לפני מס' חודשים, עברתי mri מח, בעקבות כאבי ראש, ואבחון בבדיקה קלינית של נוקשות שרירים. התוצאה הייתה נגעים מוקדיים בחומר הלבן, ב- T2 , ללא האדרה. הנוירולוג הציע להתקדם בכיוון של אוטמים קטנים, ושלח לבדיקות בהתאם (אקו-לב, דופלר), שתוצאותיהן לא הראו בעייה. מכיוון שכאבי הראש ממשיכים להציק, והסבירו לי שבדיקה מסוג זה, יכולה להתקבל גם תוצאה לא נכונה, רציתי לשאול- אם אכן האבחנה נכונה (אוטמים קטנים), האם יש איזה שהוא טיפול, או במילים אחרות: האם ממשיכים לחיות בשלום עם האזורים שנפגעו מחוסר אספקת דם, או שאפשר להחזיר את המצב לקדמותו . תודה וערב טוב.

04/12/2008 | 11:11 | מאת: ד"ר אנדי קנר

נ שלום, נישמע שמדובר בבעיה נוירולוגית. הפורום לשאלות על לגידולי מוח וטיפולם. המלצה להתייעץ עם רופא נוירולוג מומחה לכאבי ראש או לפי הצורך עם רופא מומחה לטיפול בכאבים. החלטה על MR ביקורת בכל שאלה של אבחנה על הרופאים המטפלים. בברכה דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח