בעיה די דחופה

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

08/03/2011 | 10:29 | מאת: עדי אברהם

מזה כשבוע וחצי חבר שלי (בן 27 בריא בדרך כלל)סובל מכאבים חזקים במותן שמאל,הגענו לבלינסון איבחנו את הבעיה כאבנים בכליות נתנו וולטרן ושלחו אותו הביתה,הוולטרן לא עזר וביום רביעי נסענו שוב לבית החולים והפעם לתל השומר ושם ביצעו בדיקות דם+שתן וכל הבדיקות היו תקינות,יום למחרת על הבוקר ביצעו אולטרסאונד כליות וגם הבדיקה הזאת יצאה תקינה ביצעו סיטי כליות ודרכי השתן וגם הבדיקה הזאת יצאה תקינה אחר כך ביצעו צילום גב וגם הבדיקה הזאת יצאה תקינה,אישפזו אותו ללילה והרופא קבע שזאת בעיה אורטופדית,אורטופד בדק אותו ואמר שאין שום בעיה אורטופדית,שחררו אותו הביתה ביום שישי ומאז יש לו כאבים מאוד חזקים שאפילו ווליום לא מרגיע אותם,הרופא בבית החולים המליץ על מיפוי עצמות ויש לו תור רק ביום שלישי בעוד כשבוע,רציתי להתייעץ מה לעשות הלאה,מה יכולה להיות הסיבה לכאבים חזקים אלה כי הוא ממש סובל... אודה לתשובה מהירה,תודה והמשך יום טוב

עדי 1.בפורום זה אנו עוסקים במניעת מחלות ולא בריפוי; 2.בכל זאת, האם הוא קבל חיסון נגד שפעת ? 3. אם כן, כנסו לגוגל : "GBS חיסון שפעת". בברכה

13/03/2011 | 11:23 | מאת: עדי אברהם

הוא לא קיבל חיסון נגד שפעת...

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי