לפרופ' קידר כצד ניתן לצנתר את כלי הדם בגוף בתזונה

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

28/11/2008 | 11:53 | מאת: דליה

נשמח לשמוע את חוות דעתך על מניעה מחלות כלי דם ולב

דליה שלום בוא נעמוד על דיוקם של דברים בעיות לבביות "נוצרות כתוצאה מהיצרויות כלי הדם בלב, הנגרמות מהצטברות רבדים טרשתיים עשירי כולסטרול בדפנות כלי הדם המפריעים למעבר הדם ללב" כך כותב פרופ' רן קרנובסקי מומחה לצינתור. רפואה מונעת מונעת את ההיצרויות הללו על ידי תזונה בריאה * ופעילות גופנית בריאה** ואין שום דרך אחרת. ----------- * ראי ספרי :"התערבות מניעתית , תזונה בריאה', כרך 2, ו-** פעילות גופנית,כרך 1 , אינטליגנציה ויטאלית, סגנון חיים בריא,הוצאת כותרות, 2007 ".

המשך כנס גם ל www.israelshelanustyle.co.il www.kedarstyle.com www.amazon.com/books Ervin Kedar בברכה

08/03/2010 | 10:41 | מאת: שמואל גולדן

אודה לתשובה במייל

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי