שאלה על תוספות חטיפים קפה

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

13/07/2016 | 19:03 | מאת: לאה

פרופ' קידר תודה לתשובתך שאלות נוספת על ספרך תזונה בריאה בטבלה בעמ' 33 יש סעיף תוספות - מרכיבים בריאותיים שאתה מציין שצריך שלשה סוגים ליום, אני שותה תה ירוק - כתוספת אבל לגבי שניים מתוך סובין ,חיטה ,שעורה או שיבולת שועל - מה המשקל המומלץ ליום והאם זה על חשבון מזון אחר או בנוסף כנ"ל לגבי החטיפים . לגבי קפה שחור כמה כוסות ליום אתה ממליץ וכמה תה ירוק ? אגב באיזה מלונות אתה מרצה בים המלח ? לאה

לאה היקרה, לגבי חטיפים ראי סעעיף ג. בטבלה - פחמימום - 5 סוגים לגבי קפה ושתיה ראי עמוד 29. לגבי ים המלח - נו אחר שאני כבר בשנת החיים 90+ שנים-כבר לא מרשים לי להרצות! אז אני חזרתי לאוניברסיטה העברית ועוסק נוסף על הבריאות גם בקידום השלום. עייני בNEWS1 פרופ' יהודה קידר תכנית שלום אלטרנטיבית- גם זה תורם לבריאות -הנפש. בברכה

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי