שרירים תפוסים

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

22/12/2015 | 09:23 | מאת: עינת

שלום, אני לא בטוחה שאני בפורום הנכון... אני בת 31 לאחר 2 לידות, לידה אחרונה לפני שנה וחצי. יש לי בעיה שנמשכת המון זמן. שרירים נתפסים לי כל הזמן באזור הסרעפת. ממש גוש של שריר כל פעם במקום אחר באותו אזור, לוקח כמה רגעים עד שזה משתחרר.. אני לא מצליחה למשל לעשות כפיפות בטן כי זה נתפס בכל רגע. אני עושה הליכות מידי יום ויוגה פעם בשבוע מעבר לזה אף פעילות גופנית. משתדלת לאכול סדיר הפחתתי לאחרונה בשר וגבינות, שותה מים ליטר ביום. מעבר לכך אני אסתמטית (אם זה רלוונטי). אודה לתגובה. עינת

עינת היקרה, לידיעתך -ולידיעת הציבור הרחב - פעילות גופנית מוגזמת -מסוכנת לבריאות. הדוגמה הטובה ביותר-ריצת מרתון.עייני: http://www.gav-clinic.com/pain-and-inflammation/muscle-pain ועוד.. עייני : youtubeסגנון חיים בריא - פרופסור יהודה קידר - תהיי בריאה פרופ' קידר

28/12/2015 | 09:26 | מאת: עינת

תודה על תשובתך... אך אינני עושה פעילות גופנית מוגזמת. ובכל זאת אני סובלת מהתופעה הזו...

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי