חררה בעור

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

30/04/2015 | 23:49 | מאת: מלי

שלום מזה כחודש גדלו לי פצעים בפנים ומתפשט לאיזור החזה, ומעט בזרועות - שם העור מעט מחוספס. נראה לי שזה חררה. מה יכו לגרום לחררה? איזו תזונה עשויה לגרום לחררה בעור? ממה כדאי להימנע בתזונה? והאם יש קשר ללחץ ומתח נפשי? ומה התרופה/הפתרון? מה יכול לרפא? האם יש איזו תזונה שעוזרת או משחה מטפלת? תודה

ימים אלה לעתים חמים מאד - ומזיעים הרבה. רצוי אולי לפזר קצת -טלק ליבש את העור. אבל גם אורח חיים - קובע. מלי- החליטי בעצמך. בהצלחה.

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי