שלום , האם יש בזה אמת שמחסור

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

24/10/2011 | 11:43 | מאת: ע

בויטמין D עלול לגרום "עקמת בעמוד השדרה, התכווצות באגן הירכיים, חולשה ועוויתות בשרירים, עצמות ראש רכות, התרחבות הגולגולת, גבשושיות על הצלעות היכן שהעצם מתחלפת בסחוס. פיגור בהתפתחות הילד ורככת העצם אצל ילדים, צמיחת שיניים מאוחרת וירידה ברמת הסידן והזרחן בגוף." ?

g כן. נכון. אבל תוספי מזון/תזונה - אינם המענה למניעת הבעיה. בברכה

27/10/2011 | 10:07 | מאת: היי, שאלה לפ

מה שכתוב פה גורם לחשש.. מה לעשת ?

30/10/2011 | 12:03 | מאת: אלי

פ.נ. אם כך, מה הפתרון, כאשר פעילות גופנית, תזונה מאוזנת, חשיפה לשמש, אורח חיים בריא והימנעות מעישון אינם מונעים את המחסור בוויטמין D, והרופא ממליץ על תוסף ויטמין D כאמצעי יחיד לפתרונו? בברכה, אלי

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי