עזרתך הדחופה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

25/03/2010 | 20:19 | מאת: קרן

קיבלתי תוצאות של בדיקת דם ששלחו אותי לבצע לפני הפריה ויש משהו שמטריד אותי: כתוב לי בהערות לבצע דחוף pemarks (general התוצאה יצאה order comments מה זה אומר זה מפחיד אותי נורא מה לא יתחילו לי לטיפול מה זה לעזאזל??? תודה

שלום קרן זהו פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית אשר נועד לתת מענה לשאלות בנושאים גינקולוגיים מנקודת מבטה של הרפואה הסינית. על מנת לקבל תשובה לשאלתך מומלץ לפנות לפורום העוסק בטיפול בבעיות פוריות (רפואה מערבית). בהצלחה מיכל שלזינגר רפואה סינית והומוטוקסיקולוגיה התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית