לא יודעת..

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

24/05/2008 | 13:46 | מאת: איילה

האם זה טבעי שיש לי הפרשות יומיומיות מהנרתיק? שמופרשות כל יום.. בדרך כלל הן בצבע שקוף לבנבן.. זה תקין?

שלום איילה הפרשות שקופות נחשבות על פי רוב לתקינות. בעיקר כאשר אין להן ריח חריג. הן מעידות על פעילות הורמונלית תקינה. אם ההפרשות הן יותר לכיוון צהוב- ירקרק ו/ או חום או בעלות מרקם של גבינת קוטג' , או בעלות ריח חריף הדבר מעיד על פטריה או חיידק. מצבים אלו ברפואה סינית קשורים לללחות ואו/ חום ולחות,שנובעים מחולשת הטחול ולעיתים מערבים איברים וסינדרומים נוספים. אם אינך בטוחה פני לגניקולוג/ית. הרבה בריאות מיכל שלזינגר

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית