דלקות בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

05/05/2008 | 14:31 | מאת: רותי

אני בת32, בשלוש השנים האחרונות סובלת מדלקות חוזרות בדרכי השתן, מלוות בצריבה קשה . אני לא זוכרת כמה מחזורי טיפול באנטיביוטיקה כבר עברתי, אך מדובר בלא מעט כאלו. הרופוא ממליץ לי ליטול אנטיביוטיקה מניעתית בתקופה הקרובה. האם יש פתרון טוב יותר ? כיצד הרפואה הסינית מטפלת בדלקות שתן חוזרות ?

07/05/2008 | 08:22 | מאת: רותי

שלום לך רותי הרפואה הסינית בהחלט מטפלת בדלקות שתן חוזרות.זוהי אחת מן התלונות הנשיות השכיחות בקליניקה. ברפואה מערבית לכל החולים באותה מחלה תינתן אותה התרופה. ברפואה סינית לעומת זאת, מחלות שנראות זהות נובעות ממקור/ סינדורמים שונים. סיבות אפשריות לדלקות שתן על פי הרפואה הסינית הן: חום ולחות בשלפוחית, סטגנציית צ'י ודם, חולשת כליות, חולשת טחול המטפל הסיני יאבחן מה גורם השורש לדלקות החוזרות שלך: יעשה זאת באמצעות תשאול רפואי, אבחנת דופק ולשון, אבחנת גוף. בהתאם לנתונים שיאסוף יוכל לאבחן את הסינדרום שעומד בבסיס חוסר האיזון שלך שגורם לדלקות החוזרות. על פי האבחנה תותאם לך פורמולת צמחים, תזונה מתאימה וטיפולי דיקור.

קישורים ממומנים שלום לך רותי הרפואה הסינית בהחלט מטפלת בדלקות שתן חוזרות.זוהי אחת מן התלונות הנשיות השכיחות בקליניקה. ברפואה מערבית לכל החולים באותה מחלה תינתן אותה התרופה. ברפואה סינית לעומת זאת, מחלות שנראות זהות נובעות ממקור/ סינדורמים שונים. סיבות אפשריות לדלקות שתן על פי הרפואה הסינית הן: חום ולחות בשלפוחית, סטגנציית צ'י ודם, חולשת כליות, חולשת טחול המטפל הסיני יאבחן מה גורם השורש לדלקות החוזרות שלך: יעשה זאת באמצעות תשאול רפואי, אבחנת דופק ולשון, אבחנת גוף. בהתאם לנתונים שיאסוף יוכל לאבחן את הסינדרום שעומד בבסיס חוסר האיזון שלך שגורם לדלקות החוזרות. על פי האבחנה תותאם לך פורמולת צמחים, תזונה מתאימה וטיפולי דיקור

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית