תוצאות פרופיל הורמונלי

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

27/10/2016 | 17:49 | מאת: יוליה

שלום אני בת 28, ללא ילדים, מזה שנים סובלת ממחזור ארוך (אורך הדימום כ-10 ימים, כולל 3-4 ימי הכתמות בתחילת הוסת, 4 ימי דימום ועוד 3 ימי הכתמות). המחזור סדיר. תופעות PMS יחסית קשות (במיוחד נפשיות). בבדיקת פרופיל הורמונלי שנעשתה ביום ה-4 של הדימום הרגיל FSH 15.אסטרוגן 170. אני פאניקה. האם זה אומר שרזרבה שחלתית שלי יורדת? האם ניתן לעצור את התהליך ולטפל במצב? תודה! יוליה

שלום יוליה ערך של 15 FSH נחשב לגבוה אבל מאידך גם ימי הווסת שלך (ימי הדימום) הם רבים. המון ימים של הכתמות. הסינים נוהגים לומר ש"המחזור של האשה הוא חלון לבריאותה". מאופיו של המחזור שלך ניתן כבר לראות שהציר ההורמונלי לא לגמרי מאוזן. גם PMS סוער כפי שאת מתארת יכול להצביע על כך. אפשר בהחלט לסייע ולאזן - יתכן מאוד שטיפול נכון ומתאים עכשיו יוכל לשפר את מצב ה FSH הדגש בטיפול יהיה על אבחון מדויק של המקור לחוסר האיזון התיחסות לבדיקות דם, תשאול מפורט, אבחנת דופק ולשון. בהתאם לאבחון אני מתאימה צמחים, תזונה, משלבת דיקור וכלים מתחום הגופנפש. כאשר מדובר על PMS מאוד סוער אין ספק שיש להתיחס גם לפן הרגשי אשמח לסייע לך מוזמנת לפנות אלי בפרטי מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגטיבית גינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית