דופק מגמגם לאבחון הריון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

12/10/2016 | 12:56 | מאת: אנונימי

היי אני משלבת דיקור סיני עם טיפולי פוריות (הזרעה) עבד הדר בהריון הראשון ועכשיו אנחנו בסבב ב עשיתי דיקור יומיים לאחר ההזרעה והמטפל שלי ציין כי יש לי דופק מגמגם מה שמעיד על הריון הוא הופתע מכיוון שזה שלב מאוד ראשוני וסייג את אמירתו שאין זה וודאי לא הצלחתי למצוא הסבר על מה זה דופק מגמגם ומה הסיכוי שניתן לשמוע זאת כל כך מוקדם בתהליך אשמח לשמוע את דעתך

שלום לך הביטוי "דופק מגמגם" כנראה מתייחס למטבע לשון של המטפל שרצה לומר שהוא מניח שישנו הריון אבל עדיין קשה לו להיות בטוח כי זה שלב מאוד ראשוני ולכן הסימנים להריון עדיין לא ברורים לגמרי בבדיקת הדופק (הדופק האופייני להריון הוא דופק שמוגדר כ"דופק מתגלגל" על פי ההגדרות של הרפואה הסינית - בעמדת הכליות בזרוע - מונחים מעולם הרפואה הסינית (: ). בשורות טובות מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית 052-8728526 WWW.HEALTHYU.CO.IL

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית