ביוץ מוקדם

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

22/07/2015 | 09:36 | מאת: אילה

שלום. שני הריונות ספונטנים שנגמרו בהפלות,הראשונה בשבוע 8,לא הייה דופק,נעשתה הפלה בציטוטק.והשניה בשבוע 6,הייה שק הריון ריק והחלה הפלה טבעית.בשתי הפעמים האלו, הביוץ הייה מוקדם והתרחש לפני היום העשירי למחזור.המחזורים שלי לא סדירים,24 ,28,30 יום .האם לחכות עד היום העשירי למחזור ואז לקיים יחסי מין,או לא לחכות כי אז הביוץ מתפספס? המון תודה, אילה

שלום לך אילה הסינים תמיד נוהגים לומר שהמחזור הנשי הוא חלון לבריאותה. במקרה שלך המחזורים שאינם סדירים מצביעים על כך שיש משהו שאינו מאוזן ואינו פועל באופן המיטבי. באופםן עקרוני אורכו של מחזור תקין ופורה אמור להיות בין 25 - 34 ימים. השלב שעד הביוץ אמור להמשך 10- 20 יום והשלב מהביוץ ועד ווסת אמור להמשך תמיד 14 יום. אם הביוץ מופיע לפני יום 10 סיכוי טוב שיש בעיה כלשהי. אין לי מספיק נתונים לגבייך ולכן לא אוכל לומר מהי הבעיה . כדאי לעשות בדיקות הורמונליות ובמקביל לפנות גם לטיפול. א. כמובן שבגלל ההפלות. כמטפלת אני בודקת תמיד בכלים שלי (רפואה סינית וכלים נוספים ) מה אינו מאוזן, את מה יש לחזק ומתאימה טיפול מתאים ומדויק לגוף ולנפש. ב. כמובן שיש להסדיר את המחזור. מנסיוני כדאי ורצוי לעשות זאת באופן טבעי . כדי למנוע סיבוכים ותופעות לוואי של הורמונים. ברפואה מערבית הנטיה היא לתת הורמונים שמרחיקים את הגוף מן האיזון שלו, זאת לעומת הגישה הטבעית שמטפלת באמצעות הבראת הגוף אשמח לסייע לך מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית מומחית בגינקולוגיה ופוריות

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית