עיבוי רירית לפני החזרת מוקפאים

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

25/04/2015 | 16:10 | מאת: מאיוש

בת 47. לפני החזרת עוברים .העוברים הוקפואו ביום ה5. הרופא הציע לקחת אסטרוגן עד השבוע 12. מאוד מאוד לא בעד. עובי הרירית שלי ביום שישי היתה 7 .רירית סדירה. האם יש דרך לעבות אותה: עלי ידי דיקור אילו תוספים מומלץ לקחת? מלבד הורמונים. מבינה שבתרומת ביצית וזרעע הלונטי הא הרירית ? אין חשיבות להורמנים אסטרוגן ופרוגסטורון?

25/04/2015 | 22:51 | מאת: מאיוש

הכוונה יום שישי בשבוע שזה יום הה15 16 למחזור.

שלום לך מאיוש רירית 7 היא רירית מספקת. בכל זאת לא הייתי ממליצה להמנע מקבלת הורמונים שהרופא רשם. יש חשיבות גם לתמיכה ההורמונלית. הרי בכל זאת בסופו של דבר אנו מעוניינים להשיג השתרשות טובה ושמכאן והלאה הרחם שלך יעשה את העבודה (: כדאי לתת לו סטרטר... כן ממליצה על שילוב של דיקור + צמחים כדי לסייע לזרימת דם לרחם, להרגעה וכמובן לצורך הגברת סיכויי ההצלחה של התהליך. אני משלבת בטיפול גם התייחסות רגשית - נפשית. כי מנסיוני בתחום - מתח רב, חששות, לעיתים אמונות שנמצאות בתת המודע עלולים לפגום באופן משמעותי בהלחה. לכן אני משלבת לצד הדיקור והצמחים גם טיפולי גופנפש- אייפק, ביואורגונומי, דמיון מודרך , פרחי באך ועוד... כל זאת על מנת להגדיל את הסיכוי להצלחה. בשורות טובות M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גופנפש 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית