פרוביוטיקה פמינה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

02/01/2015 | 01:10 | מאת: יעל

שלום, אני סובלת מקנדידה חוזרת מאז כמה חודשים. מכיוון שאני אלרגית לתרופות רופאת נשים המליצה להישתמש בפרוביוטיקה פמינה למניעה לאחר המחזור.השתמשתי כמעט בכל הנרות במשך 9 ימים (כלומר בחלק מהימים לקחתי רק נר אחד). שלושה ימים לאחר שסיימתי את הטיפול הופיעו סימני קנדידה. חשוב לציין שלפני התחלת הטיפול לא היו סימני קנדידה, לקחתי את התרופה למניעה. השאלה שלי: 1.האם יכול להיות שפרוביוטיקה גרמה לקנדידה לחזור? 2. האם את ממליצה להתחיל טיפול חוזר במיידי או שאסור או לא יעיל במקרה שלי? 3. האם יש טיפול אחר?

02/01/2015 | 01:13 | מאת: יעל

חשוב לציין שאני גם מאוד שומרת על תזונה אנטי פטרייתית

שלום יעל כפי שעניתי ליחי חשוב מאוד לטפל בקנדידה. הסינים מתייחסים לקנדידה כאל מצב של לחות. טיפול מקומי בנרות אינו מספיק . יש ליטול גם תוסף פרוביוטי דרך הפה (פומי), וכיוון שמדובר בקנדידה כרונית אצלך - חשוב ליטול גם צמחים נוספים שיסייעו להחלמה וימנעו חזרה תכופה של המצב. אני מבינה שאת נוקטת גם בטיפול תזונתי - זה מאוד חשוב. מציעה לפנות למטפל שיתאים טיפול מדוייק וילווה ואתך. אשמח לסייע לך רפואה שלמה M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית