כאבים בזמן הריון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

30/04/2008 | 19:21 | מאת: יעל

שלום ברכות על הפורום החדש. שמחה לחנוך. רציתי להתייעץ- אני בת 32 ובהריון שני. בשבוע 16. בהריון הקודם הרגשתי מצויין. בהריון הזה לעומת זאת, כבר משבוע 12 אני סובלת מכאבי גב קשים המקרינים לי לאורך הרגל. בעבר (לא בזמן הריון ) סבלתי מדי פעם מהגב וטופלתי בדיקור + שיאצו והוקל לי. האם מותר בהריון- אני חוששת. אודה לתשובתך.

28/06/2012 | 03:24 | מאת: שרה

אני לקחתי איקקלומין 2 כדורים במשך 5 ימים 7ימים אחר כך נטלתי זריקה למחרת קיימנו יחסים אני אני מרגישה בחילות כאבי בטן צרבת וחולשה ממה זה? תודה

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית