חום השחר

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

27/05/2014 | 06:22 | מאת: אני

שלום מיכל יש לי שאלה על חום השחר ברשותך, אני מקבלת מחזור כל 26 יום, לעיתים רחוקות ביום ה-27 חום הגוף שלי יחסית נמוך, עומד על 36-36.2 עד הביוץ החודש, הרגשתי בכאבי הביוץ ביום ה-13 ואכן ביום ה-15 הטמפ' קפצה מ36.1 ל36.4, היתה "גבוהה" במשך 6 ימים, השיא היה 36.5 ביום ה-21 היא צנחה ל36. אני מבולבלת, האם היא לא אמורה לצנוח רק יום-יומיים לפני הדימום? תודה

27/05/2014 | 06:28 | מאת: אני

רק שחכתי להוסיף, ביום ה21 שבו הטמפ' צנחה, התעוררתי ביקיצה טבעית כשעתיים וחצי לפני השעה שהיתי אמורה. בהתחלה חשבתי שאולי זו טעות ומדדתי גם עם מד חום כספית, שהראה 36.1

28/05/2014 | 10:21 | מאת: אני

ביום ה22 החום חזר ל36. 4

שלום לך ההנחיות של בדיקה מדויקת שניתן להסתמך עליה של חום שחר היא בדיקה שנלקחה באופן עקבי בשעה קבועה. במקרה שהתעוררת מוקדם יותר, סביר להניח שתגלי חום נמוך יותר. מצרפת כאן מאמר מן האתר שלי שבו תוכלי לקרוא את הנחיות המעקב המדויקות. http://www.healthyu.co.il/monitoring-basal-body-tempreture הרבה בריאות בשורות טובות ומשמחות M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית