בדיקת דם- אמינות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

03/04/2014 | 08:20 | מאת: נופר

אילו תוצאות בדיקות הדם שביצעתי אתמול HCG-B Quantitative (B) 2 IU/L -קטן מ כימיה בדם Fe - Iron 54 180 יחידות: micg/dl 60 Ferritin 13 120 יחידות: ng/ml הבנתי שהסיפרה 2 לא מעידה על הריון לצערי שאלתי האם הפרמטרים האחרים שנבדקו (ברזל B12) תקין ? וגם האם עליי ליידע את רופא הנשים\המשפחה בתוצאות הבדיקה האם הסיפרה 2 היא לא נמוכה מידיי , או שזה הנורמה במצב קבוע רגיל ללא הריון האם קרה שיצא לאשה 2 בבדיקה שביצעה ממש על הקסקס (לפניי איחור משמעותי) ולא קיבלה וסת אז החליטה לבצע בדיקה נוספת שבוע או שבועיים אחריי ויצאה חיובי?? תודה על המענה. אגב טרם קיבלתי מחזור היום אני ביום ה-30 תודה על התשובה המקצועית

שלום נופר בד"כ לא כדאי לבדוק לפני איחור במחזור, המתיני מעט ובדקי שוב. לגבי הפריטין - מחסני הברזל מאוד נמוכים. B 12 - אני לא רואה מה הערכים שרשמת. בהצלחה בשורות טובות M.A. DIP ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גופנפש WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית