fsh

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

30/10/2013 | 18:46 | מאת: רותי

שלום עשיתי בדיקת דם ביום השלישי של המחזור והתוצאה יצאה fsh 13.40 האם זה גבוהה מידיי?... האם זה אומר שלא אצליח להכנס להריון רק באמצעות טיפולים?..

שלום רותי Fsh ברמה כזו אינו נחשב לאופטימלי אבל חשוב לקחת בחשבון שניתן ברמות הללו להשפיע על הורדת רמת fsh באמצעות צמחים ודיקור ממליצה לפנות למטפל ברפואה סינית שהתמחה בגינקולוגיה בשורות טובות מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות Www. Healthyliving.co.il 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית