מוזררר מזה?

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

17/10/2013 | 13:10 | מאת: חן

מזה אומר ?... קרה לי 3 פעמים שראיתי כמו הרבה חרקים שחורים בעיניים לכמה שניות..... ועכשיו יש לי כמו צלליות כאלה כמו שמסתכלים על השמש בעין אחת ממש בקטנה.... זה טבעי בהריון?... אני שבוע 33 6

שלום חן הופעת נקודות שחורות בעיניים קשורה בד"כ לחוסר דם, אנמיה. יתכן שעברת מהר מדי משכיבה לישיבה ואז התופעה הזו גם נוטה להתרחש. עקבי אחר רמות הברזל,פריטין, B12 וחומצה פולית. המשך הריון בריא וקל M.A. DIP. ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית