צריכה תשובה בדחיפות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

29/05/2013 | 20:26 | מאת: רחלי

רציתי לדעת לפני כ4חודשים הפסקתי לקחת גלולות ולפני 20 יום עברתי הקפאת צוור. הרחם כשבוע אחרי קיבלתי מחזור לאחר שסיימתי את המחזור חיכיתי יומיים שלושה ואז קיימתי יחסים אם בן הזוג ותוך כדי היה לי דימום שלא היה לי אף פעם לפני ומאז אני עם נפיחות בבטן חולשה סחרחורות בדחיפות במתן השתן בחילות הייתי רוצה לדעת מה יכול להיות הסיבה לכל זה

שלום לך רחלי אנא הפני שאלתך לפורום גינקולוגיה כללי פורום זה נועד למענה על שאלות המתיחסות לטיפולים ברפואה סינית בבעיות גינקולוגיות ובעיות פוריות. רפואה שלמה M.A. DIP. ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית