דםבתולין

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

26/05/2013 | 09:21 | מאת: עלמה

שלום, אבקש לדעת האם זה סביר לדמם כשבוע לאחר קריעת קרום הבתולין? יש לציין כי אני בטוחה שהדימום לא נובע מהוסת.

שלום לך עלמה דימום לאחר קריעת קרום בתולין אמור להיות קצר ביותר. האם סבלת כאב בזמן קיום היחסים? מציעה לפנות לרופא לבדיקה גינקולוגית רפואה שלמה M.A. DIP ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

30/05/2013 | 14:43 | מאת: עלמה

תודה על התשובה. אכן היו כאבים חזקים בזמן החדירה. הדימום נמשך כ- 4-5 ימים( דימום כהה מאוד לקראת היום החמישי).

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית