חצוצרות מלאות בנוזלים

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

26/04/2013 | 19:25 | מאת: מיכל

שלום רב, בצילום רחם נצפו החצוצרות מעובות בנוזלים. חלק מהרופאים טוענים כי יש לבצע ניתוח להסירן, כיוון שהנוזל פוגע בהשתרשות העובר בהפריות. האם יש דרך ברפואה הסינית לסלק את הנוזלים, בלי לנתח? בתודה מראש, מיכל

שלום מיכל ניתן לנסות ולטפל בחצוצרות המעובות באמצעות דיקור וצמחים (או שילוב של פורמולה הומוטוקסיקולוגית). כדאי מאוד לפנות למטפל ברפואה סינית שהתמחה בתחום הגינקולוגיה והפוריות. מומלץ לנסות את האופציה הזו לפני פניה לניתוח שהתוצאה שלו היא כמובן בלתי הפיכה, על כל הסכנות הכרוכות בניתוח. טיפול בדיקור וצמחים יאזן ויסדיר את הזרימה האנרגטית של צ'י ודם באיזור ועשוי לסייע לקליטה תקינה של הריון. רפואה שלמה בשורות טובות M.A. DIP. ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גוף-נפש WWW/HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית