PMS - מתח קדם וסתי . רפואה טבעית

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

13/02/2013 | 22:24 | מאת: עתליה

שלום מיכל בשנתיים האחרונות אני סובלת מ PMS קיצוני ביותר. אני בת 38. תמיד סבלתי מ PMS אבל השנתיים האחרונות היו בלתי נסבלות. כל חודש בערך מהביוץ ועד הווסת אני בסטרס מטורף. גם כאבי בטן אבל זה פחות מטריד מהמצב הרגשי. חייבת להחלים מן התופעה. כל סביבתי סובלת מזה. האם בדיקור אולי צמחים אפשר לעזור במצבים כאלו של מתח קדם וסתי? הרופא הציע גלולות אבל אני לא מוכנה ליטול גלולות. גם מסתייגת מכדורים פסיכיאטרים. תודה

שלום שיר מנסיוני ומן הידע שלי- PMS הגורמים לPMS הם רגשיים. כאשר התייחסתי לצדדים הרגשיים בחייה של המטופלת PMS ואפילו הקיצוניים ביותר פשוט הסתדרו. את צודקת לגבי הסתייגותך מנטילת תרופות / כדורים פסיכאטריים. טיפול מדויק, נכון ויעיל מתבסס על אבחון סיבות מדויקות והתאמת טיפול מתאים. השילוב היעיל שבאמצעותו אני מטפלת במרפאה שלי במטופלות הסובלות מ PMS הינו שילוב טיפולי דיקור, לצד אייפק (טיפול פיזי - רגשי), ופרחי באך - לעיתים גם שילוב של תרופות הומוטוקסיקולוגיות. מנסיוני - השילוב הזה יעיל ביותר להחלמה ממצבי PMS. נתקלתי במטופלות רבות שסבלו מPMS, וניסו להרות אפילו שנתיים ללא הצלחה. בעקבות הטיפול ב PMS, ובעצם איזון הגוף- נפש שלהן. הן הצליחו להרות !!! אשמח לסייע לך רפואה שלמה M.A DIP ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית