עזרה דחוףף

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

24/09/2012 | 20:02 | מאת: ציון

שלום האם דיקור סיני יכול לעזור לטיפולי פוריות אם כן אז איך ? ואם לא אז מה כן יכול לעזור לנו ?

01/10/2012 | 23:17 | מאת: מיכלש

שלום לך ציון רפואה סינית הינה כלי טיפולי יעיל ביותר בטיפול בבעיות פוריות. בעת פניה למטפל ברפואה סינית הוא יאבחן מהי הסיבה לאי הפוריות במונחים של הרפואה הסינית: חסר צ'י / דם, עודף חום , חסר יין, יאנג וכו'. על פי הסינדרום יותאם טיפול שמורכב מדיקור, צמחים והמלצות תזונה. ישנם מצבים שבהם ישנה כבר אבחנה מערבית: למשל אנדומטריוזיס, שחלות פוליציסטיות וכו' במקרים אלו כמובן שהאבחנה תלקח בחשבון. ישנם מחקרים רבים שבהם ניתן לראות את היעילות של הטיפול ברפואה סינית בבעיות פוריות. חשוב לי להדגיש שמן הנסיון והידע שלי חשוב מאוד להתייחס בטיפול גם להבטים נפשיים. ההתייחסות להבטים הנפשיים מאוד מסייעת להצלחת הטיפול. במרפאה שלי אני עושה זאת באמצעות אבחון וטיפול בכלי טיפולי בשם אייפק (כלי קינסיולוגי -תגובת שריר), פרחי באך, NLP ועוד. בשורות טובות M.A. DIP. ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

04/10/2012 | 19:23 | מאת: ציון

תודה על תשובתך באיזה עיר נמצאת המרפאה שלך ? האם הטיפול הוא לשני בני הזוג או רק לזה שהבעיית פוריות אצלו? מה מחיר טיפול כזה בערך ולכמה זמן ? האם ניתן להבחין בשינו מהר או רק אחרי כמה חודשים?

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית