חששות בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

27/07/2012 | 09:00 | מאת: עידית

שלום אני ממש בתחילת הריון.. קצת אחרי האיחור. בדיקת הריון ביתית חיובית. אין לי סימני הריון עדיין מלבד גודש בשדיים בעוצמות משתנות שבא והולך. האם זה הגיוני שהגודש בא והולך, או שהוא אמור להיות בעוצמה קבועה או אפילו עוצמה מתגברת כל הזמן? דבר נוסף לגבי חום השחר. בימים האחרונים חום השחר היה סביב 36.7. אתמול מדדי פותאום היה 37. היום כשמדדתי שוב היה 36.7. האם זה שחום השחר ירד לאחר שכבר עלה עשויה להעיד על בעיה? אני אסביר שאני חצי שנה לאחר הפלה טבעית שהייתה בשבועות הראשונים ולכן אני מאוד חוששת וכל הזמן מחפשת סימנים ואישורים להתפתחות ההריון.. תודה רבה

02/08/2012 | 23:22 | מאת: מיכלש

שלום לך עידית אני ממש בתחילת הריון.. קצת אחרי האיחור. בדיקת הריון ביתית חיובית. אין לי סימני הריון עדיין מלבד גודש בשדיים בעוצמות משתנות שבא והולך. האם זה הגיוני שהגודש בא והולך, או שהוא אמור להיות בעוצמה קבועה או אפילו עוצמה מתגברת כל הזמן? ישנן נשים שאינן חשות בסימני ההריון וגם אצל אלו שכן הסימנים אינם קבועים.... הסירי חשש ... (: דבר נוסף לגבי חום השחר. בימים האחרונים חום השחר היה סביב 36.7. אתמול מדדי פותאום היה 37. היום כשמדדתי שוב היה 36.7. האם זה שחום השחר ירד לאחר שכבר עלה עשויה להעיד על בעיה? זו יכולה להיות בעיה... מקווה שהכל תקין. מאחלת לך שההריון הזה יצליח. בכל מקרה מומלץ ורצוי לפנות למטפל ברפואה סינית שהתמחה בגינקולוגיה ופוריות שיוכל לאבחן את מצבך המדויק ולהתאים לך פורמולת צמחים שתסייע להחזיק את ההריון. אני משלבת גם פרחי באך ודמיון מודרך לחלק הנפשי שבעיני הוא מאוד דומיננטי ומשמעותי להשגת התוצאות הרצויות. המשך הריון בריא ותקין. M.A. DIP. ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית, אייפק, NLP והומוטוקסיקולוגיה התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית